perjantai 30. syyskuuta 2011

Vauvauutisia!

Vihjasinkin edellisessä postauksessa uudesta jännittävästä projektistamme, joka alkoikin tänään.

Meidän Hertta pyöräytti suloiset pentuset, video otettu juuri pentusten syntymän jälkeen, kun mies tuli töistä ja kissa oli pesueensa synnyttänyt Jeminan sänkyyn Muumilakanoille.
Emo on niin onnellinen imettäessään vauvojaan ja kehrää kuuluvasti, pennut ovat virkeitä ja toivottavasti kaikki sujuu jatkossakin hyvin.


Ihanaa viikonloppua, ei liene vaikea arvata mistä minut löytää näinä päivinä; pentulaatikon reunalta.





                         




tiistai 27. syyskuuta 2011

Takka

Tässä talopaketin saapumista odotellessa aika kuluukin mukavasti  erään jännittävän projektin alkamista odotellessa, josta kerron ihan pian!


 Postilaatikkoon kolahtelee taloon liittyviä papereita. 
Työn alla onkin tällä hetkellä keittiösuunnitelman hiomista ja materiaali valintoja, tästä luvassa postausta, tottakai!
  
Eilen saapui sähkösuunnitelma, johon tulisi nyt suunnitella ja lisätä haluamme lisäykset ja muutokset. Spottivalot olohuoneeseen, keittiöön ja eteiseen luultavasti ja minne kohtiin. Ulos pistokkeet esim. jouluvaloille ja seinään asetettaville ulkovaloille. Keittiön pstorasioiden paikat suunniteltuna meidän tarpeita vastaavaksi ja jos haluaisi pistokkeita vaikka sisäpuolelle taloon ikkunoiden läheisyyteen jouluvaloja ajatellen. 

 Takka pitäisi valita myös Uunisepiltä, hyvitys pakettiin kuuluvasta takasta on aika pieni jos valitsemme sen muualta. Mallia saa toki vaihtaa perustakasta varustellumpaan kukkaron nyörejä löysäämällä ja meillä olikin ihan selkeä suosikkikin, kun kuvastoa olimme selailleet. 
  Kuvasto vaan uusittiin nyt syksyksi ja suosikkimme ei enää kuulunut mallistoon, joten piti valita toinen ja koska talomme on moderni, makumme melko pelkistetty, niin meille tilataan tämä:


                         Uuniseppien Riekko 





              Mukavaa viikkoa sinulle, iloa ja valoa!

                         




sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Olohuoneessa syksy

Postailutahti on nykyisin mitä on, viikonloppuisin on eniten aikaa ja jaksuja päivitellä blogia, kommenttiloota on aika tyhjä ja vaikuttaahan sekin tietysti motivaatioon, kun tuntuu että yksin täällä höpöttelee. Tilaston valossa kävijöitä kuitenkin on paljon ja toisaalta itselleni tallennan muistiin rakennusajan muistoja, joten etiäpäin vaan!

Haluaisin jo hankkia sisustusjuttuja uuteen kotiin! 
Ikean Kivik sohva taitaa mennä vaihtoon, luultavasti hankimme valkoisen nahkasohvan ihan käytännön syistä. Keittiön ovaalin muotoinen ruokapöytä vaihdetaan suorakaiteen muotoiseen ja lamppuja ja ja ja... Uusia kalusteita ei kannata vielä hankkia tänne väliaikaiseen kotiin, joten nyt pitää malttaa odottaa ensi kevääseen.

 Tekstiilien vaihdolla saa vaihtelua ja kyllähän sitä taas uutta ilmettä sai aikaan,
kuvia ei voinut jostain syystä suurentaa, mutta kaipa näistä jotain näkyy..








 Ihana ulkoilupäivä takana, hyvää alkavaa viikkoa sinullekin!






lauantai 17. syyskuuta 2011

Aurinkoa




Istutimme lasten kanssa kesällä jätti auringonkukkia, joista vain tämä yksi taisi ehtiä kukkia ennen pakkasia, sillä muut ovat hyvin pieniä vielä. Eikä nämä olleet kovin jättejäkään, joka taisi johtua ravinnottomasta vanhasta mullasta. Ensi keväänä sitten uusi yritys uudessa mullassa.


Ihanaa lauantaita teille, iloa ja valoa!






perjantai 16. syyskuuta 2011

Hei me rakennetaan!

Nyt se rakentaminen on siis alkanut vihdoinkin. 
  Jotain konkreettista näkyvillä, tällä viikolla valettiin sokkeli ja huomenna täytetään pohja ja valetaan lattia.
Perustuksien teon jälkeen vaihteeks odotellaan.. Sillä talopaketti tulee "vasta" viikolla 43, odottavan aika on pitkä.

Ensi viikolla mennään suunnittelemaan ja tilaamaan keittiö, jännää!



Tähän tulee  ulko-ovi ja sisääntulo terassi



 Tässä autokatoksen puoleinen talon pääty, josta mennään kodariin




Tänään aamulla töihin ajaessa taisin vasta tajuta, että tässä oikeasti rakennutetaan meille kotia. Ja mietin mielessäni sitä hetkeä, jolloin talotehtaalta nostetaan seiniä paikoilleen, luulen ettei sitä fiilistä voi oikein kuvitella. Ei jaksais odottaa sinne asti.. 
  Paljon sisustusjuttuja mielessä, haluaisi niitä jo toteuttaa.


Ihanaa viikonloppua!







lauantai 10. syyskuuta 2011

Leppoisa lauantai

Sattumien kautta meille on kotiutunut pieni 2 vuotias käppänä-tyttö Lissu.
Lissulla on tärkeä osa perheessämme kun se lenkittää minua ympäri kyliä, on miehen seuralaisena töissä ja lisäksi se on koko perheen karvainen terapeutti.





Tontilla tehdään maatöitä, ensi viikolla tulevat timpurit tekemään talon perustuksia! Talon paikka on nyt näkyvissä ja täytyy sanoa, että kylläpä se näyttää pieneltä..
Kuvissa risusavottaa, se on jo onneksi ohi, eikä ole näillä näkymin sellaista vähään aikaan luvassakaan, koska tontillemme ei jäänyt ainuttakaan puuta.







Tässä Jemina kävelee meidän tulevaa kotikatua. Pian maisema näyttää ihan toiselta, sillä me olemme ihan ensimmäisten joukossa kadulle taloamme rakentamassa.




Leppoisaa ja ihanaa viikonloppua !!!