sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Olohuoneen remontti

Olohuoneessa kevät näkyy myös näin, turkoosia.
 Remontissa olohuone sai tapettiseinät. Muutama vuosi sitten keksin erään Riviera Maison henkisen sisustuskaupan myötä päällystyttää olohuoneen seinän raakalaudalla, joka sitten maalattiin valkoiseksi ja idea toimi, antoi tunnelmaa ja oli persoonallinen silloin.
  Sisustuksemme muututtua ja laudoituksen yleistyttyä halusin muuta ja valitsisin tapettia edelleenkin.

 Olohuoneen tapetti on kyllä kaunis, ruokahuoneessa sama tapetti mustana, ihanat kimaltavat hopea ääriviivat, MUTTA nihkeä kumimainen kohopinta oli iso virhe :-/ Eteisessä saman sarjan tapetti on jo otettu kokonaan pois, koska pienikin osuma sai tapettiin jäljen. Nyt jos laittaisin olohuoneeseen tapettia, valitsisin voimakkaan värin j/ tai kuvion, mutta tasaista sileää tapettia :-)

 Ja pitkään haaveilemani pariovet tulivat mahdolliseksi tämän remontin myötä. Tykkään. Sekä kattoon asetetut halogeenit, edellisten puolesta sain kyllä vääntää kättä ja avata kukkaron nyörejä, mutta se kannatti ehdottomasti.
Mukavaa alkavaa viikkoa, iloa ja valoa!





perjantai 18. helmikuuta 2011

Lisää turkoosia, nam

Joka keväinen turkoosi villitys on päässyt täysin valloilleen, tää on vaan niin keväinen väri ja minä tykkään!
Ihanaa lauantaita, iloa ja aurinkoa!
Me lähdemme venemessuille ihmettelemään :-)








torstai 17. helmikuuta 2011

Koska luistellaan

ihan muuten vaan, kun maassa on hanki ja pakkasta!
 Tosin raja se on pakkasessakin ja nämä kuvat ovatkin otettu aavistuksen leudommilla lukemilla, ihanaa auringonpaistetta ollut koko viikon, toivottavasti jatkuukin pitkään!
Muksaa pakkaspäivän iltaa!




sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Hyvää ystävänpäivää

Hyvää ystävänpäivää kaikille ystäville!

Ja pakkasista huolimatta, mukavaa viikkoa!

lauantai 12. helmikuuta 2011

Makuuhuoneen muutos

Talon remontti-tyytyväisyys postaukseen ottamissani kuvissa muutama asia pisti silmääni ja yksi niistä oli makkarin kalseus, johon heti ideoinkin muutosta ja nyt esittelen toteutuksen. Nyt olen tyytyväinen makkariin! 
















Ja tästä alemmasta kuvasta koko pikku muutos sai alkunsa..


Seinätekstejä meillä ei olekaan ollut enää tässä uudessa remontissa, niistä meni vähän maku jossain vaiheessa, mutta tämä oli piste iin päälle.
Ihanaa viikonloppua iloa ja valoa!

maanantai 7. helmikuuta 2011

Teemailu jatkuu..


Eiliseen postaukseen luvassa lisää kuvia Teemoistani, tänään kokoelmani täydentyi turkooseilla Teemoilla, joista ehkä kuvaa myöhemmin, jos kehtaan vielä näitä kuvailla ja esitellä ;-))))

Ja arvatkaas mitä? Olen ihastunut pariin ihan uuteen mukimalliin, jotka eivät ole Teemaa. Mulla on selvästi joku addikti näihin kaffeastioihin tykötarpeineen, voisin kohta kattaa kaffet varmaan 50:lle ;-D
















sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Teema muuttuu moneksi

Pelkistetymmän tyylimme myötä vaihtui myös astiastomme.

Pentikin Mansikka sarja sai uuden kodin syksyllä ja pitkällisen harkinnan jälkeen uutta kotia etsii nyt myös Pentikin Vanilja sarja.
Mistä meillä sitten oikein syödään ja kaffet juodaan? No Teemalla tietysti!
Olen mieltynyt Teeman muunneltavuuteen, pelkistettyyn muotoon ja väreihin ja "servettihulluna" voin muuttaa vaikka joka päivä kattauksen ilmettä tannssittamalla servettejä, lautasia ja mukeja keskenään. Kulhoissa, lautasissa ja mukeissa väreinä meillä on valkoista, mustaa, harmaata, punaista ja luumua sekä turkoosia ostoslistalla.
Innostuin tänään kuvaamaan erilaisia variaatioita kuvista puolet tänään, loput ensi viikolla. Näin ymmärrät kuinka muunneltava Teema on :-)

Saiskos olla pirteää vai harmoonista?