tiistai 30. marraskuuta 2010

1. Joulukuuta

Suloiset hiirulaiset oli tontut tuoneet yöllä pikkusten joulukalenteriin, tästä se jännittävä joulun odotus alkaa!

perjantai 26. marraskuuta 2010

Pikkujoulu

Työntekemisessä on ehdottomasti minusta parasta se, että osaan nauttia ihan eritavalla kodista ja vapaa ajasta. Raskaan työviikon jälkeen on niin ihana tulla kotiin, laittaa hämärässä kynttilät ja tunnelmavalot päälle, glögiä kuumenemaan ja uusin joululevy soimaan, voiko mikään olla enää parempaa?
 No okei keksin vielä yhden jutun... Poreamme ja kynttilät, jos jätti-haaveemme toteutuu, niin sellainen lienee ihan mahdollinenkin jossain vaiheessa :-)




Olohuone on saanut myös ripauksen punaista ja hämärässä on ihanaa nauttia lasi punaviiniä :-)




Kissat nauttivat takan tuomasta lämmöstä, makoilevat kainalotuksin ja pesevät toisiaan, ihanat!




Hyvää pikkujoulua kaikille, me menemme miehen kanssa oikein luxus pikkujoulun viettoon :-)




torstai 25. marraskuuta 2010

Torstai toivoa täynnä

Jotain edistystä jouluvalmisteluihin, ens viikolla leivotaan niin saadaan vielä tuoksutkin kohdilleen, nyt tuoksulyhdyssä Yenkkeesin tuoksuvaha :-)

         

Nämä ostettiin Pariisista kotiin

                                 


              
 Lisää valoa



                
 
Ja jouluinen tiskiharja ;-D

Iloa ja valoa!

maanantai 22. marraskuuta 2010

Arki taas

  on koittanut. Eilen vapaapäivänä laitettiin tyttöjen kanssa kotiin vähän joulua, koristeita ja valoja, perjantaihin asti olen iltavuorossa ja viikonloppuna on jo muita suunnitelmia, joten jos haluaa joulufiilistä oli pakko toimia :-)
 Meidän joulu on niukka. Koostuu pitkälti valoista, kynttilöistä ja kukista,( kunhan pääsen niitä Plantagenista hakemaan). Lapsien huoneisiin laitettiin tonttuja ja perinteistä ja runsaampaa koristelua ja laitettiin jo muovinen joulukuusikin, että voi leikkiä kotileikeissä joulua.
 Iloa ja valoa päivääsi!!




Ei sitä joulua täältä vielä hahmota..hmmm...Punaiset kynttilät kuitenkin ;-)

Ahmatti tirtsit :-)

Paris

Terveiset aurinkoisesta ja lämpimästä Pariisista!
 Reissu toteutettiin mega-isolla kokoonpanolla, sujuvia olivat lopulta hypyt metroon ja sieltä poiskin =0)

Perjantaina oltiin perillä yöllä, joten lauantai pyhitettiin nähtävyyksille ja shoppailuille. Notre dame, Eiffel, Riemukaari, Champ elysee.. Vierailtiin luxus tavarataloissa ihastelemassa mm. Louis Vuittonin käsilaukkuja, vitriinissä olevalla hienoudella oli hintaa 4400€ .
Pojat bongas hienoja autoja, Porche, Ferrari  ja muitakin, jokaiselle jotakin :-)

     Suurkaupungin nurjaa puolta nähtiin kaduilla myös, kerjäläisiä joilla oli pieni lapsi sylissä, koira jolla oli vastasyntyneet pennut, mies jolla käsi amputoitu, toinen jolla oli silmä poissa, muutamia mainitakseni ja rahaa hekin kaikki pyysivät.
 Mieleen painuvin ammatti oli ostoskärryihin rakennettu kastanjoiden paistopiste, pönttö jossa hiillos ja taso jossa likainen mies käänteli kastanjoita.
       Pariisi on kyllä käymisen arvoinen edelleenkin, kaunista ja nähtävää paljon viikonloppu vain niin lyhyt. Olimme lauantai iltana Montmartren alueen kukkulalla Sacré Coeur kirkon pihalla ihailemassa Pariisin valoja pimeällä, komeuden kruunasi klo 22.00 valaistun Eiffel tornin välkkyminen viiden minuutin ajan.
 Kuten arvelinkin Pariisi on niiiiin suuri kaupunki, että samoin kun Lontoossa jäi Pariisin joulun odotus kokematta. Tavarataloissa joitakin suuria koristeluita, mutta katukuvassa tai liikkeissä en nähnyt mitään ostettavaa omaan joulun odotukseen :-/
  Jos haluaa käydä kaupunkilomalla ennen joulua hakeakseen lahjaideoiden lisäksi myös joulutunnelmaa, niin ehdottomasti silloin pitää valita Saksa. Dusseldorfin marraskuun loppu vuosi sitten oli todella mahtava,  herkkuja tuoksuja, joulumarkkinoita, kojuja, 
ja vaikka mitä, ei sitä tunnelmaa voi edes sanoin kuvata ja tätä samaa olen kuullut muistakin Saksan kaupungeista joulun aikaan.









 Matkailu avartaa ja niinhän siinä aina käy, että matkakuume iskee jo matkalla, joten seuraavaa etappia tässä jo suunnitellaan :-)

Iloa ja valoa alkavaan viikkoon!!!

torstai 18. marraskuuta 2010

Odotettu irtiotto arjesta

Vapaapäivän kunniaksi onkin tänään suunniteltu minuuttiaikataulu ;-)
Lapsia ripotellaan mm. hoitoihin ja vanhimmat poikani pääsevät matkalle mukaan..




Pariisiin <3(Kuva lainattu Kaleva travel) Viimeksi kun olimme mieheni kanssa Pariisissa odotin Jeminaa tällä kertaa jaksaa varmasti juosta paremmin paikasta toiseen :-)
 Viikonloppumatkalta odotan kivaa tunnelmaa mukavassa seurassa, ihania jouluisia ostoksia ja herkkuja..
Au revoir!

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Keskellä viikkoa

No johan keksin keinon kuvien lataamiselle ;-D

 Toisaalta on vähän huono olla töissä suuressa kauppakeskuksessa, mukaan tarttuu liikkeiden ohi kulkiessa yhtä sun toista pientä kivaa.. Yankee tuoksukynttilät ovat voimakas tuoksuisia, meillä miedommat tuoksut häviää näiden kerrosten välille. Nyt on menossa ihana mansikka. Clas Ohlssonilta jotain pientä löytyi myös, joista tässä osa. Joulu alkaa olla mielessä<3







 

Meidän muotitytöt ;-)
Taiteilija tyttäreni Eerikan 11v. taidonnäyte A4 paperista ja teipistä.. Mittaa pirulla on reilu puoli metriä :-)

Iloa ja valoa loppuviikkoon!

tiistai 9. marraskuuta 2010

Täällä taas...

...pitkästä aikaa. Lokakuussa on jännitetty asioita, jotka ovat vieneet kaiken energian ja mikäli niistä se positiivinen sujuu miehen suunnitelmien mukaan on sisustustakin luvassa isossa mittakaavassa ;-)
Töissä on kiirettä, lahjatavara ja joulu tekee kauppansa, ihania juttuja koko puoti pullollaan, mukavat työkaverit ja aivan ihana työ kun saa höpötellä sisustusasioita kaiken päivää =0)
Oma joulukoristelu alkaa hahmottua hiljalleen, valoja pitäisi viritellä esille, kun on niin pimeää ja joitain suunnitelmiakin mielessä. Ensi viikolla piipahdamme jo toistamiseen Pariisissa, toivottavasti siellä on paljon joulua jo laitettu, viime vuonna samaan aikaan Dysseldorffissa oli aivan ihana joulufiilis, markkinat ja kojut ja sitä edellisenä vuonna Lontoossa ei marraskuussa ollut paljon mitään, joka oli kyllä iso pettymys.

Syksyisen metsäretken maiseman myötä toivotan valoa loppuviikkoon!!!