torstai 19. maaliskuuta 2009

Tulip



Olen ostanut taas lukemattomia nippuja tulppaaneita tänä keväänä, huonolla menestyksellä. Kukkia on hankittu nyt marketeista ja kukkakaupoista, on hoidettu ohjeiden mukaan ja aina sama lopputulos, kestävät kauniina kolmisen päivää ja kuihtuvat veteen.. Kuinka minä osaankaan kuihduttaa kukat veteen??? Tulppaanien pitäisi kestää viikon verran, kuulemma. Laitoin taas tänään tekokukat maljakkoon, ne onneksi jaksaa kukkia aina vaan ;-)

Työhuoneeseen paistaa kevätaurinko

perjantai 13. maaliskuuta 2009

Odotusta..

Viikonloppua on odotettu tuulessa ja tuiskeessa, kuin kuuta nousevaa, siitä tulee perheelleni mieleinen kyläreissuineen, yhden pitkäaikaisen haaveeni toteutumiseen ei ole enää kovin pitkä aika.. Aurinkokin näyttäytyi pitkästä aikaa, kyllä elämä on sitten ihanaa!!!

Makuuhuoneemme laminaatin alta löytyi ihastuttavaa lautalattiiaa, näen sen jo sieluni silmin maalattuna valkoiseksi. Tekisi mieli alkaa repiä laminaattia irti, suunnitelmissa myös vähän uutta seinäpintaa ja alkovin sisustusta, näette ne toivottavasti valmiina tämän kevään kuluessa..

Ihanaa viikonloppua myös teille!





 
Posted by Picasa

lauantai 7. maaliskuuta 2009

Kaikille ihanaisille

naisille toivotan ihanaa naistenpäivää!



 
Posted by Picasa


 
Posted by Picasa


 
Posted by Picasa

perjantai 6. maaliskuuta 2009

Uusin huone

Uusi huone valmistui hyvän aikaa sitten; tässä tulos.
Neliöitä huoneessa on vähän, eikä täällä vielä kukaan öitään vakituisesti nuku, koska on kolmikerroksisen talomme alimmaisessa kerroksessa ja me muut nukumme siellä ylimmässä.. Mutta uskon, luulen ja toivon, että ajan kanssa ja lasten kasvaessa myös alin kerros saa käyttäjänsä, siellä puhaltaakin muutosten tuulet.
Baari sai lähteä vähäisen käytön takia ;-) Tilalle tulee yksi huone, sekä tilat pelaamiselle, kavereille ja leffa-illoille.

Aurinko paistaa, ihanaa viikonloppua!











tiistai 3. maaliskuuta 2009

Aula yläkerrassa

Yläkerran aula on jäämässä vierastilaksi kun uusi huone valmistui Vernerille alimpaan kerrokseen. Tummansininen on tainnut tulla yhdeksi lempiväriksini ruskean ja valkoisten sävyjen rinnalle.

Lumisateen keskeltä