keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Lastenhuone, vihdoinkin!

Kyllä on kestänyt tämän huoneen muutosprojekti, mutta valmiista ei liene kauan ehdi iloita, kun uudet sisustustuulet taas puhaltavat.. Tosin päivätyöt verottaa, lapset ja harrastukset vie oman osansa, joten pitkällä tähtäimellä edetään.

Kaupoissa on jo joulutuotteita.. Ihanaa vuoden paras aika alkaa olla kohta käsillä! Jouluiset suunnitelmat ovat alkaneetkin pyörimään päässä..



























Ja tämän huoneen leikkijät:




keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Voihan kurjuus!

Olen tehnyt syntiä iime viikolla :( Ja sillä hetkellä vielä oikein iloisena ja nauttien, kun olin niin innoissani. Tänään sitten vasta selvisi, että eilen tekemäni virallinen sopimus koskien uutta harrastustani, edellyttää mm. etten mainitse tuotesarjan nimeä netissä mainostarkoituksessa tai tarkoituksessa, jossa sellaiseksi voitaisiin olettaa. Harmittaa etten tiennyt. Koska olin tainnut mainita asiasta tässä blogissakin.. Mutta että ei saisi omassa nettipäiväkirjassaan jakaa elämässäni tärkeitä asioita, tai siis en saisi mainita tätä uusinta innoittajaani, sitä en meinaa oikein ymmärtää.
Onneksi kolmas tuotantokausi Pako nimisestä sarjasta on nyt kahlattu, pakkohan se oli heti katsoa, jospa siitä jäi jotain vinkkiä mieleen, jos tässä vankilaan joutuu vielä rikkeeni takia ;-)
No ei voi minkään, onneksi päivämäärät on ylhäällä ja niistä näkyy etten ollut ollut vielä virallisesti mukana ja näinollen en voinut tätä sääntöä tietää. Toivotaan että tämä lieventää hiukan tuomiota.

Muuten elo soljuu vauhdilla, perässä ei meinaa pysyä. Nyt on mentävä nukkumaan.Hyv yötä!