perjantai 23. toukokuuta 2008

Makkarin pikku muutos








Vielä ilman uutta päätyä ;-)






Päätyä täytyy nostaa hiukan, että saan pedattua sängyn haluamallani tavalla, muuten olen tyytyväinen.



Tässä näkyy lasten pelinurkkausta, kun meidän makkarista piti tulla Vernerin huone, onneksí emme ehtineet ryhtyä jo hommiin, koska suunnitelmat ovat muuttuneet ja paljon. Me pysymme tässä nykyisessä makkarissa ja poikain huone tulee sittenkin sinne kellariin.





Viikko mennyt taas ihan huomaamatta. Arjen pyörityksen lisäksi on äitelöity, yritetty siistiä puutarhaa se 5min. kerrallaan, mitä pienet antaa äidin kykkiä omia juttuja. Kävin Tilda askartelu illassa, Tildat ovat edelleen lähellä sydäntä, mutta innostus tekemiseen jatkuu varmasti vasta syksyn myötä. Nyt on niin paljon muuta. Talossa, pihalla ja ihan joka paikassa.
Olen valmistakin saanut. Leikkimökin maalaus jäi vähän roisiksi, raot seinissä niin ohuita, että olisi pitänyt viimeistellä pienellä siveltimellä. Arvatkaa onko minusta sellaiseen? .Voin kertoa ettei ole. Ei nyt ja tuskin sellaiseen piperrykseen aikaa jäänee tänä(kään) kesänä, ehkä sitten kun lapset on isompia, mutta kuka sitten enää leikkii mökissä..

Mökki saa maalia sisuksiinsa...



Ja jälkeen kuva tulossa ;-)

sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Sateinen sunnuntai

En ole vieläkään toteuttanut haavettani loikoilusta kokonaista päivää sängyssä kera herkkujen ja hyvien elokuvien, nuorimmaiset vaativat arjenomaista toistoa ja toimintaa oli sitten pyhä tai ei ;-) Ja haaveesta huolimatta taitaisi osata kuitenkaan makoilla kokonaista päivää, ehei tulisi kuuloonkaan..
Sängynpääty on löytynyt, pienen tuunailun jälkeen toivottavasti voin esitellä makuuhuone kuvia ensi viikolla ;-)


torstai 15. toukokuuta 2008

Työn iloa...

Leikkimökki on valmistumassa, aika hidasta maalata kun Jemina kaks vee auttaisi äitiä kovin mielellään tai tulisi mökkiin tekemään nukeille ruokaa... Ja mökkiin mahtuu hädin tuskin äiti ;-)Verhot ja muu rekvisiitta odottelee maalin kuivumista. Jeminan nurkkauskin tuli sitten maalattua, kuvaa kunhan tyttö heräilee päikkäreiltä. Maalia hain lisääkin eilen ja mukaan tarttui 14 litraa maalia, jolla olisi tarkoitus maalata terassin kaiteet ja ristikot, sekä alaterassi. Niin hyisevän kylmää ulkona, että odottelen parempia maalausilmoja.

Terassin tilanne nyt, tämä maalataan...




Alapihan laituri kanssa saa maalia pintaansa ja jotain mitä en ole vielä keksinyt, saa ehdottaa ;-))



Leikkimökin patalaput, rullaverho ja viirinauha



Jeminan nurkkaus vaalennettuna

tiistai 13. toukokuuta 2008

Päivien viemää

Leikkimökin maalaus on aloitettu. Muutaman hyllyn ja lasten korokepenkin maalaus viittä vaille valmis. Vessaan hammasharja kaappi löytynyt ;-) Pitkiä kävelyitä omakotitalojen pihojen vierellä, ideoita bongaamassa...

lauantai 10. toukokuuta 2008

Ihanaa äitienpäivää!

Aamukahvit sänkyyn, lasten jännitystä ilmassa kun äiti avaa lahjan tai kortin.. Kakkua ja raparperipiirakkaa, lahjakortti läheiselle taimitarhalle ja Escadan uutustuoksu kera miehen laivatuliaisten, siitä on äitienpäivä tehty.

Ihana kesäpäivä. aamusta jo lämmintä ja linnut laulaa, koira kääntää kylkeään varjoisan puun alla, mitä ihminen voisi vielä toivoa ;-)
No onhan niitä haaveita..
Mutta se on niin monesti nähty mikä tässä elämässä on tärkeintä, minulle tärkeintä on perhe ja terveys. Sitten tulee koti ja ystävät.
Todellisia ystäviä isolla Y:llä on vain muutamia, vai mitä mieltä olette,
että huutaako todellinen ystävä huuto.netistä nenäsi edestä (osta heti huudolla) sinun LÖYTÖsi, unelmaisen sängynpäädyn?
Minä en olisi huutanut. Halvalla meni monivuotinen luottamus, hän tietoisesti riskeerasi sen 50 €:lla.

Tästäkin syystä panttaan makuuhuone kuvia. Makuuhuone on vaiheessa, koska olemme miehen kanssa muuttamassa kellari huoneeseen luultavasti syksyllä, josta remontoimme reilun sängyn kokoisen makkarin ja nykyisen huoneemme valloittaa jälkikasvu. Yöpöydät, lamput ym. on joko hankittu tai listalla, vain se sängynpääty puuttuu.






keskiviikko 7. toukokuuta 2008

"Työhuone"

Vilautan teille työhuonettani.. Koneella tulee istuttua ideoimassa ja ihastelemassa aika ja tämä ja se käy kyllä jo työstä!
Tässä tilassa on naulakko ulkotakeille, käynti olohuoneeseen, eteiseen ja yläkertaan, työhuone siitä tuli kun tietokone sinne siirrettiin olkkarista ja näin tuli hyötykäyttöön jonninjoutava läpikulku tila ;-)





tiistai 6. toukokuuta 2008

alkavaa viikkoa!

Pihahommia tehty aamusta iltaan ja paljon suunnitelmia tehty, joitakin aletaan piankin toteuttamaan kuten alapihalla sijaitsevan "laiturin" ja olohuoneesta mentävän terassin maalaus valkoiseksi. Näen silmissäni jo muutoksen..
Puitakin pihalta kaadetaan useita, joka tietää monen päivän pilkkomista, paikalleen kärräämistä, mutta sitten on puut talveksi valmiina.
On minulla "trauma" lapsuudestakin ;-) Kauniilla ilmalla olen mieluiten ulkona, äiti aina patisti ulos kun oli aurinkoista. Siinä syy, miksi sisustusrintamalla ja sisällä hommat ovat pysähdyksissä, valitan, blogistani tuli näin kesällä puutarha blogi ;-) Olenkin hankkinut paljon uusia kasveja pihalle kuten Tuijaa, Lumipalloheisiä, ruusuja, marjapensaita.. Terassille pelargoonit, miljoonakelloa, murattia. Lisäksi vähän kukkasipuleita maahan kaivettavaksi.


Kesäviemisiä tehtynä ;-)

perjantai 2. toukokuuta 2008

Luonto puhkeaa kukkaan

Päiväkaffella aurinkoisella terassilla.. Näkymä tänään





Tämä takapihan "laituri" on ollut mietintämyssyssä...Laittaisko Paviljongin ja maalais kaiteet vai mitä oikein tekis...Hmmm....

torstai 1. toukokuuta 2008

Eteinen

Kun kävimme ensimmäistä kertaa katsomassa nykyistä kotiamme, oli sisääntulo melkoinen, oikein tummansiniseksi oli maalattu eteisen seinä, jonka kruunasi värikäs lasten boordi iloisine papukaijoineen. Jos olisin nähnyt kuvia talosta etukäteen emme olisi taloa tulleet edes katsomaan... Harmi että sinisen eteisen kuvat ovat vielä toisella koneella.
Me surutta muutimme eteisen näköiseksemme. Ensin paneloitiin ja maalattiin/tapetoitiin siniset piiloon ja viimeiseksi laitoimme lattian, joka on vielä ilman lattialistoja, joka viimeistelee kyllä seinät ja lattian.
Lattia ennen


Ja lattia jälkeen