perjantai 29. helmikuuta 2008

Shoppailua

Ostoksia eiliseltä päivältä..Olen luullut etten koskaan hurahda Retro vaatteisiin...Niin parempi olla sanomatta ettei koskaan ikinä milloinkaan ostaisi...Siskon vauvan ristiäislahjaksi ostamasni retroasu taisi alitajuntaisesti vaikuttaa tuleviin ostopäätöksiini. Nämähän ovat ihania!

Hyvästi tylsät vaaleanpunaiset, tervetuloa lapsuuteni vaatteet!



Sitten sujuvasti siirrynkin pilkkuihin, joihin olen vallan hurahtanut... Näitä pallotyynyjä olen hiplannut kolmatta viikkoa, olivat tarjouksessa, kolme yhden hinnalla, mietin ja jätin kauppaan. Menin seuraavalla kerralla ja taas kääntelin ja vääntelin niitä, kunnes olin menossa ostamaan ja tietysti tarjous koski enää kahta tyynyä, en ottanut, mutta eilen otin, oli pakko, niitä oli vain muutama jäljellä. Pilkkukangasta oli tarkoitus vielä tilatakin. Kukallisesta kankaasta taitaa tulla mitäpä muutakaan, kun se sadaskahdeskymmeneskuudes- sohvatyyny ;-) Niitä pitää olla paljon ja niitä täytyy voida vaihtaa viikottain...


Milena


Jemina

Äiti herää, huuteli Jemina. Ihanassa iässä tämä tyttö! Vaikkakin uhmaa niin vaille kaks vuotias on kyllä mielestäni lapsi parhaassa iässä.





Milena tyttönen söi neljän aikaan aamulla, eka syöttö muuten nukkumaan menon jälkeen, jes. Uni ei meinannut tulla, päässä pyöri monia ajatuksia. Valtsu ja Osku on tulossa viikonlopun viettoon isänsä luota, poikia on ollut ikävä niinkuin aina, tuskin tähän koskaan tottuu, ettei voi kaikkia lapsiaan nähdä joka päivä, ei voi lähettää nukkumaan, ei herättää aamulla. Mietin tulevia ompeluksia, Tilda hyvänyön enkeli on valmis miehen äidin synttäri lahjaksi, saan aloittaa uuden työn.. Taidan aloittaa ompelemalla sydämiä, jotka olen leikannut aikaa sitten ja toteuttaa haaveeni sydänrimpsusta, jollainen minulla on valmiina ostettu Sialta, mutta nykyisin niin väärän värinen.. Jeminakin halusi kuvaan, otin sitten lapsista kuvia. Paljon on kuvia myös tämän päivän ostoksista, mutta laitan kuvat, kun mies lataa kuvankäsittely ohjelman taas toimimaan;-)